Кожен закордонний візит дає Україні змогу стати сильнішою - Зеленський

Кожен закордонний візит дає Україні змогу стати сильнішою - Зеленський

Відео
Укрінформ
Кожен закордонний візит та майже кожні переговори дають нашій країні змогу стати сильнішою.

Про це у своєму зверненні поінформував Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу. 

«Усі маємо це розуміти: головне завдання нашої держави й сенс фактично кожної нашої міжнародної комунікації полягає саме у зміцненні України, у посиленні нашої оборони, у збільшенні можливостей наших воїнів і нашої держави загалом. Кожен закордонний візит і майже кожні переговори дають Україні змогу стати сильнішою», - заявив він.

Окремо Зеленський подякував нашій 36-й окремій бригаді морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського. «Цей підрозділ, б’ючись зараз, часто заслуговує на вдячність завдяки своїй силі та ефективності. І цілком справедливо згадати їх зараз теж. Дякую вам, вітаю вас із вашим днем», - уточнив Президент.

Читайте також: Зеленський відвідав позиції на ділянці Вугледар – Мар’їнка і вручив нагороди бійцям

Відео: Офіс Президента, Телеграм

Глава української держави подякував і воїнам із 137-го окремого батальйону морської піхоти – кожному бійцю – за дуже хороші результати, яких вони досягають на передовій, і сказав, що вони молодці.

Він привітав їх із професійним святом. «Вітаю всіх, хто здобуває шану до звання українського морпіха», - уточнив Зеленський.

Президент подякував і іншим підрозділам наших сил оборони, які б’ються саме на найжорстокіших напрямках.

Читайте також: Зеленський поїхав на фронт привітати морських піхотинців

«55-та окрема артилерійська бригада «Запорізька Січ» – незмінно молодці, незмінно дієві. Дякую вам, воїни! 59-та окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка – як і завжди, найсильніші! Дякую вам! 74-й окремий розвідувальний батальйон – дякую вам, воїни», - заявив глава української держави.

У свою чергу він подякував воїнам 5-тої окремої Слобожанської бригади Національної гвардії України, яка воює у Луганській області разом з іншими підрозділами сил оборони «та саме так, як потрібно, захищає позиції, саме так, як потрібно, знищує російських окупантів».

«Дякую вам, наші воїни! Разом переможемо! Слава Україні», - зазначив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, щорічно з 2018 року в Україні 23 травня відзначається День морської піхоти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-