Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Комунікаціям в демократичному урядуванні – бути

Комунікаціям в демократичному урядуванні – бути

Блоги
Укрінформ
«Коли людина постає перед критичними виборами – вона стає креативною»

Провела черговий курс «Багаторівневі комунікації і демократичне урядування» магістерської програми «Комунікації в демократичному врядуванні» у Києво-Могилянській школі врядування імені Андрія Мелешевича.

Говорили про активний та пасивний доступ до інформації під час війни, про роботу комунікаційних підрозділів усіх розпорядників у формі #OneVoice. Відмітили важливість проактивної роботи розпорядників під час воєнного стану, про планування, системність моніторингу та інформування «простою зрозумілою мовою». Розглядали елементи storytelling на прикладі створення #UkraineNOW.

Моделювали внутрішню організацію взаємодії між усіма структурними підрозділами установи, адже кожен з працівників є комунікатором і важливо мати поінформованою всю внутрішню аудиторію розпорядника.

Розглянули доступ до інформації у Данії, Ватикані, США, Судані, Великобританії. Зазначили ефективність та дієвість законодавства про доступ до інформації в Україні.

Обговорили обмеженість у доступі до інформації на прикладі фільму «Державні таємниці».

Продовжили «Читацький клуб» з Тетяною Андрійчук та Володимиром Купрієм з актуальною книгою сьогодення Сунь-дзи «Мистецтво війни». Серед інших важливих цитат у контексті війни, управлінської діяльності та комунікацій виділили наступні:

«Якщо ти хочеш бути оригінальним, ти повинен прийняти невизначеність. Креативність перемагає правила… і процвітає найкраще там, де вона обмежена. Необхідність – це насправді мати всієї креативності. Коли людина постає перед критичними виборами – вона стає креативною».

У викладанні, так, як і в комунікаціях, важливий зворотний зв’язок. Надихнулася колегами-студентами, і впевнилася, що комунікаціям в демократичному урядуванні – бути! Дякую, Tanya Zahorets, Ekaterina Rakova, Лілія Козарчук, Yana Tkachuk, Дмитро Гриб, що обрали курс.

Valeriy Tertychka, дякую за запрошення!

Україна переможе!
Героям слава!

#StandWithUkraine     #UkraineisFightingNow     #UkraineNOW      #ДякуюЗСУ

Роксолана Стадник
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-