росія планує з травня по жовтень розхитувати в Україні внутрішні питання - Данілов

росія планує з травня по жовтень розхитувати в Україні внутрішні питання - Данілов

Єдині новини
Укрінформ
У рф розуміють, що можуть не втримати ситуацію через війну у своїй країні, тому мають намір розхитати Україну через внутрішні питання.

Про це в єфірі талемарафону «Єдині новини» сказав секретар РНБО Олексій Данілов, передає Укрінформ.

«Ми входимо з травня по жовтень в дуже складний і непростий період турбулентності саме через внутрішні питання. Таке завдання у них (у рф – ред.) тому, що вони розуміють, що надалі можуть не втримати ситуацію у своїй країні... Вони усвідомлюють, що їм треба якомога швидше намагатися закінчувати так зване «українське питання». Ми все це відслідкуємо. Наші аналітики дають зрозумілі аналізи того, що ми можемо найближчим часом очікувати. Для нас це дуже небезпечно з урахуванням, на жаль, наявності на нашій території (колаборантів – ред). Не всіх ми почистили. СБУ кожен день звітує про тих колаборантів і зрадників, яких вони знаходять», - сказав Данілов.

Читайте також: ЗСУ мають не один варіант розвитку подій на фронті - Данілов

Він пояснив, що крайні два-три тижні активізувався так званий політичний процес на території нашої країни.

«Хтось вигадав, шо будуть якісь в жовтні місяці вибори. Я не розумію які вибори можуть відбуватись під час війни?», - сказав він.

Читайте також: Україна ухвалить рішення про контрнаступ в останній момент – Данілов

Крім того, деякі діячі, які мали бізнес в минулому з медведчуком зараз об'єднуються і починають спроби розхитувати країну.

«Я би хотів до них звернутись з простим проханням - схаменіться перш за все. Майте на увазі, що війна не завершиться, поки ми не звільнимо всі наші території. Потім вже будемо займатись популізмом і рештою питань. А зараз треба в єдиній системі координації пліч-о-пліч, як це було на 24 лютого 2022 року, працювати на країну», - підкреслив секретар РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, раніше секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що інституції, котрі мають відношення до москви, не можуть і не будуть працювати в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-