Як українці оцінили новорічне привітання Зеленського

Як українці оцінили новорічне привітання Зеленського

Опитування
Укрінформ
Переважна більшість українців оцінила новорічний виступ Президента Володимира Зеленського на п’ять балів з п’яти.

Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного компанією Active Group, передає Укрінформ.

Зокрема, згідно з опитуванням, 73,7% респондентів сказали, що уважно слухали новорічне звернення глави держави; 6,1% - слухали, але не уважно. Ще

4,6% не слухали промову, але прочитали текст. Також 8,8% висловили намір послухати промову згодом. Лише 6,8% респондентів зазначили, що не слухали звернення і не планують.

Читайте також: Зеленський побажав українцям Перемоги у 2023 році

Промові Зеленського 77,5% українців поставили найвищу оцінку за п’ятибальною шкалою. Ще 14,2% оцінили промову на «добре». 3,8% опитаних поставили 3 бали, 1,1% - 2 бали, 1,9% - 1 бал. Отже, в середньому виступ Президента українці оцінили на 4,67 бала.

Найвищий середній бал (4,81) респонденти поставили емоційності промови. На 4,72 бала респонденти оцінили здатність надихати, на 4,65 бала – цікавість, на 4,47 бала – інформативність і на 3,81 – «святковість» виступу Зеленського.

Читайте також: Зеленський привітав українців з Новим роком

Дослідження здійснено 1 січня 2023 року компанією Active Group за допомогою онлайн-панелі SunFlower Sociology на замовлення видання Telegraf. Метод опитування: самозаповнення анкет громадянами України віком 18 та більше років. Вибірка: 600 анкет (репрезентативна за віком, статтю і регіоном України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-