На Банковій порахували, скільки Зеленський з 24 лютого провів розмов, зустрічей та виступів

На Банковій порахували, скільки Зеленський з 24 лютого провів розмов, зустрічей та виступів

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський від початку повномасштабного вторгнення росії провів 352 телефонні розмови з керівниками інших держав чи міжнародних організацій, 186 спілкувань або виступів онлайн, 110 зустрічей з представниками держав, компаній чи приватними особами, 44 засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це повідомив прессекретар глави держави Сергій Никифоров у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Трохи статистики від моїх колег зі Служби протоколу. За період із 24.02 до 28.12 Президент України: 352 рази говорив телефоном із керівниками інших держав чи міжнародних організацій. Перші розмови 24 лютого (хронологічно) – з Джозефом Байденом, Олафом Шольцом, Борисом Джонсоном, Карлом Негаммером, Реджепом Таїпом Ердоганом, Магдаленою Андерссон, Шарлем Мішелем та Емманюелем Макроном. Остання на зараз – 27 грудня з Джорджею Мелоні», - зазначив він.

Також, за словами речника, Зеленський 186 разів спілкувався або виступав онлайн, уперше – 1 березня на сесії Європарламенту, крайнього разу – 28 грудня з генеральним директором інвестиційної компанії BlackRock Ларрі Фінком.

Читайте також: Зеленський: Хоч би що відбувалося, обовʼязково підтримуйте одне одного

Крім того, Президент 110 разів зустрічався з представниками держав, компаній, організацій чи з приватними особами - перша зустріч відбулася 15 березня з прем’єр-міністрами Матеушем Моравецьким, Янезом Яншею та Петером Фіалою, а остання поки що – 28 грудня з міністром збройних сил Франції Себастьєном Лекорню.

Глава держави також 173 рази взяв участь у внутрішніх заходах, провів 44 засідання Ставки.

«До статистики увійшли лише офіційні дзвінки та заходи. Вихідних не плануємо, тому до НР вона ще зміниться», - додав Никифоров.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський напередодні заявив, що після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну взяв участь у 850 міжнародних заходах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-