Данілов відповів пєскову: Немає реалій, в яких існують «нові території в складі рф»

Данілов відповів пєскову: Немає реалій, в яких існують «нові території в складі рф»

Укрінформ
Секретар Ради Національної безпеки та оборони України Олексій Данілов вважає, що без реальної оцінки росією ситуації, яку вона спричинила в Україні, та для себе, переговори про мир неможливі.

Як передає Укрінформ, так у Твіттері секретар РНБО України Олексій Данілов відреагував на заяву прессекретаря путіна пєскова щодо цього.

«Немає ніяких реалій, в яких існують «нові території в складі рф». кремлеспікерам час вийти зі стану інформаційної маячні. Реалії рф – це ганьба, поразка та її розвал», - написав Данілов.

За його словами, без урахування цих реалій ніякий «мирний план» не відбудеться. «Спілкуванням з Іблісами призводить до прикрого випадіння з реальності», - додав Секретар РНБО.

Читайте також: Данілов: Ми пройшли половину шляху до перемоги

Раніше речник путіна пєсков заявив, що розмовляти з Україною про припинення війни в кремлі будуть за умови, якщо будуть виконані головні вимоги росіян: визнання входження до складу росії чотирьох нових регіонів.

Як повідомлялося, секретар РНБО Олексій Данілов вже наголошував на тому, що українці подолали половину шляху до перемоги у війні росії проти нашої країни, однак найважче ще попереду. Він заявляв, що російська федерація не може перемогти Україну у відкритому бою, тому йтиме до кінця у своїх терористичних діях. Україна, зі свого боку, готується дуже активно до того, що найближчі місяці можуть бути вирішальними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-