В України немає розбіжностей із партнерами у розумінні перемоги – Єрмак

В України немає розбіжностей із партнерами у розумінні перемоги – Єрмак

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак запевняє, що міжнародні партнери обіцяють підтримувати Україну до перемоги у розв’язаній росією війні, а бачення цієї перемоги у них збігається з українським.

Про це він заявив під час спільного з радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні можу сказати, я дуже задоволений, у нас немає жодних розбіжностей: наші головні партнери - США, наші партнери Британія, Німеччина, Франція та всі інші говорять про те, що ми вас будемо підтримувати до вашої перемоги. А наше розуміння нашої перемоги повністю співпадає з розумінням наших партнерів. У нас навіть думок немає про якийсь там тиск. Сьогодні в нас є дуже дружні відносини взаємної поваги, і це головне, і це результат мужньої боротьби української нації, яка обов’язково переможе», - зауважив Єрмак, відповідаючи на запитання, чи немає тиску на Україну з боку партнерів щодо необхідності перемовин з рф.

Читайте також: Членство України в НАТО зміцнить позиції Альянсу - Єрмак

Як повідомлялося, радник Президента США з питань національної безпеки Джейкоб Салліван у п’ятницю, 4 листопада, відвідав Україну та провів зустрічі з українськими військовими і командувачами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-