Кулеба пожартував про пошук політичного притулку для путіна у Китаї

Кулеба пожартував про пошук політичного притулку для путіна у Китаї

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба припустив, що, залишившись на самоті, кремлівський диктатор володимир путін починає думати про політичний притулок.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це Кулеба сказав в ефірі національного телемарафону «Єдині новини», коментуючи інформацію, що путін начебто просив політичного притулку в Китаї

«Я думаю, що він (путін. – ред.) точно вже, коли залишається сам-на-сам залишається, то починає думати про політичний притулок», - зазначив глава української дипломатії.

Він також нагадав анекдот про російського бізнесмена, який прокидається після анабіозу у 2030 році в москві, виходить на повну хмарочосів вулицю і супердорогих машин і питає у двірника з годинником «ролекс» на руці про його зарплату, а той відповідає: «Нормальна в мене зарплата – 10 тисяч юанів».

Читайте також: Блінкен вважає, що путін впав у відчай

Як повідомлялося, радник Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю російській журналістці Юлії Латиніній сказав, що, за наявними в нього даними, Путін утретє попросив політичного притулку у Пекіна, і там йому цього разу не відмовили. Однак натомість йому буцімто категорично заборонили застосовувати ядерну зброю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-