Допомога Британії наближає перемогу України у війні – Зеленський

Допомога Британії наближає перемогу України у війні – Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський висловив вдячність Прем’єр-міністру Великої Британії Борису Джонсону та всім британцям за допомогу, яка наближає перемогу України у війні проти російських загарбників.

Про це глава Української держави сказав під час спільної з Джонсоном пресконференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я подякував Прем’єр-міністру за всю підтримку, яку ми отримали від Бориса як від лідера, від Британії, від усіх людей Британії. Ця допомога дійсно наближає нашу перемогу, а перемога точно буде, ми в цьому впевнені — перемога свободи в Україні. Перемога в Україні — це перемога свободи в Європі”, - сказав Зеленський.

Джонсон зустрівся із Зеленським / Фото: Руслан Канюка, Укрінформ

Читайте також: Зеленський у Києві вручив Джонсону Орден Свободи

Він підкреслив, що ключовою мішенню у розв’язаній росією війні є не просто земля, не просто люди, а саме право будь-якого народу жити, жити вільно, жити на своїй землі, жити незалежно.

“Чим відрізняється лідер Джонсон від деяких лідерів?.. Деякі лідери говорять: “Ми вже стільки зробили, що ви ще від нас хочете?!” Прем’єр-міністр Джонсон завжди говорив: “Що ще Британія може зробити для України, для того, щоб вона перемогла?!” А вона (Україна — ред.) точно переможе”, - розповів Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Джонсон на День Незалежності України 24 серпня прибув до Києва. Цей візит британського прем’єра до Києва став третім в Україну з початку повномасштабного вторгнення росії та четвертим за нинішній рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-