Рада ратифікувала зміни до Угоди про співробітництво між Україною та Великою Британією

Рада ратифікувала зміни до Угоди про співробітництво між Україною та Великою Британією

Укрінформ
Верховна Рада ратифікувала Угоду про внесення змін до Угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство між Україною та Великою Британією.

Про це народний депутат зі "Слуги народу", голова підкомітету з питань Регламенту ВР Павло Фролов написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Законом 0155 ратифікували Угоду про внесення змін до Угоди про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство між Україною та Великою Британією", - написав депутат.

Згідно з пояснювальною запискою, прийняття документа необхідне для завершення внутрішньодержавної процедури, необхідної для набрання чинності Угодою у формі обміну листами.

Читайте також: Рада підтримала вихід України з низки угод СНД

Як повідомлялося, з 1 січня 2021 року набула чинності нова Угода між Україною та Великою Британією.

Угода про політичне співробітництво, вільну торгівлю та стратегічне партнерство між Україною та Сполученим Королівством Великої Британії та Північної Ірландії замінила у двосторонніх відносинах з Великою Британією Угоду про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони, у зв’язку з BREXIT.

Новий міжнародний договір базується на Угоді про асоціацію з ЄС та є її продовженням у двосторонніх відносинах між Україною та Сполученим Королівством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-