росія боїться, що Україна отримає рівноцінну зброю для відплати - Подоляк

росія боїться, що Україна отримає рівноцінну зброю для відплати - Подоляк

Укрінформ
росія боїться, що партнери України нададуть нашій державі рівноцінну зброю для рівноцінної відплати за використання росіянами важкого озброєння та вбивства мирних українців.

Як передає Укрінформ, про це написав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Телеграмі.

"Рідкісної гидоти всі ці суб'єкти з рф. На всіх рівнях… Заходять на територію іншої країни та масштабно знищують інфраструктуру, масово вбивають мирних громадян та навмисне зносять усі наші міста повністю. Називають це огидним і брехливим терміном «спеціальна військова операція». Застосовують в Україні всі види важкої артилерії, важкі вогнемети, реактивні системи залпового вогню, важкі авіаційні бомби та крилаті ракети різних модифікацій із дальністю понад 1000 км", - написав Подоляк.

Читайте також: У Пентагоні кажуть, що усвідомлюють нагальну потребу України в реактивних системах

Він додав, що істоти з російськими паспортами заходять до суверенної України й випалюють тут усе підряд усіма видами неядерної зброї.

"Хоча через своє вроджене боягузтво готові застосувати вже й «тактику», і «хімію». І абсолютно шизофренічно вважають, що мають на це право – вбивати всіма (наголошую – всіма) видами важкої зброї мирних людей у абсолютно суверенній іншій державі", - наголосив Подоляк.

За його словами, щойно стало відомо, що Україна все-таки отримає MLRS з нормальною дальністю дії (100+ км), росіяни відразу впали в істеричну істерику.

"Дикий вереск стоїть зараз над усім російським болотом: «Тільки не це! Тільки не давайте їм реактивні далекобійні системи! Тільки не зброя відплати!»… Що це означає? Лише одне. Росія здатна воювати виключно проти беззбройних мирних громадян і відразу ж «надзюрює» собі в штани, якщо опонент отримує рівноцінну зброю", - зауважив Подоляк.

Читайте також: Джонсон каже, що світу слід сконцентруватися на доставці Україні РСЗВ

Він наголосив, що два дикі російські ґвалти - «скасуйте санкції!» і «на колінах благаємо: не давайте українцям MLRS!» - прямий доказ крайньої ефективності саме цих двох кроків.

Як повідомлялося, 28 травня Подоляк закликав Захід надати Україні далекобійну артилерію - ракетні системи MLRS.

Раніше про необхідність надання ракетних систем далекої дії говорили Президент Володимир Зеленський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба та інші високопосадовці.

Також закликав західних партнерів якомога швидше надати Україні MLRS керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

Американські ЗМІ повідомили про готовність адміністрації Президента США Джо Байдена збільшити поставки зброї Україні, у тому числі надати MLRS, а також ракетні системи HIMARS.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-