Кулеба впевнений, що винні у злочинах в Україні росіяни не уникнуть покарання

Кулеба впевнений, що винні у злочинах в Україні росіяни не уникнуть покарання

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба наголосив, що винні у злочинах в Україні будуть встановлені й покарані, так само як неминуче настання відповідальності за збиття літака рейсу МН17.

Про це він сказав на брифінгу з нідерландським колегою Вопке Гукстрою в Гаазі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Динаміка дуже позитивна. Є чітке розуміння, що справедливість буде встановлена. Так, це займає час, як це було в питанні МН17, але так само як буде вирок по цьому злочину росії і винні будуть встановлені та покарані, так само буде позитивна динаміка і по тих злочинах, які вчинила російська армія на території України починаючи від 24 лютого», - підкреслив Кулеба.

Читайте також: Кулеба розраховує, що уряд Нідерландів знайде шляхи підтримки євроінтеграції України

Як повідомлялося, Кулеба 17-18 травня перебуватиме в Гаазі, де у розвиток діалогу лідерів України та Нідерландів проведе зустрічі з членами уряду та парламенту. Сторони скоординують кроки для посилення обороноздатності Української держави, розширення санкцій проти росії та зміцнення Європейського Союзу.

Під час візиту до Нідерландів Кулеба також приділить окрему увагу просуванню позовів України проти рф у міжнародних судових інстанціях для притягнення росії до відповідальності за її злочини проти України та українського народу.

Міністр закордонних справ Нідерландів Вопке Гукстра 10 травня відвідав з візитом Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-