Наступного тижня дипломатичний темп лише наростатиме - ОП

Наступного тижня дипломатичний темп лише наростатиме - ОП

Укрінформ
Київ підтримує постійний контакт із усіма провідними партнерами.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив радник керівника ОП Михайло Подоляк.

«Блискучий ураган емоцій в інформаційному просторі сильно контрастує із реальною ситуацією на рівні державного управління та з відчуттям у військах.

У наших військових на фронті – впевненість і спокій, поки у Фейсбуці та інших соцмережах лунають різного роду загрози та загрозливі «анонси вторгнення». У наших дипломатів – цілком конкретні завдання, і вони працюють над їх виконанням цілодобово.

Читайте також: Шмигаль закликав не піддаватися паніці та довіряти армії

Президент, керівники розвідки та військове командування повністю контролюють ситуацію. Підтримується також постійний контакт із партнерами.

Сьогодні відбудуться щонайменше дві важливі телефонні розмови – з президентом Франції та прем'єр-міністром Канади. Звісно, ми у постійному контакті і з американською стороною, і з усіма провідними партнерами.

Читайте також: МЗС закликає зберігати спокій та не сіяти паніку

Вже у понеділок відбудеться візит канцлера Німеччини Шольца.

Щодня наступного тижня дипломатичний темп лише наростатиме. І можна бути впевненими, що результатом цього тижня та всієї активності команди влади буде посилення держави і реальне наближення до деескалації», - наголосив Подоляк.

Читайте також: Зеленський вважає, що інформпростір перенасичений «повномасштабною війною»

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у Херсонській області, де поблизу адмінкордону з тимчасово окупованим Кримом пройшли тактико-спеціальні навчання МВС, заявив про те, що Україна готова до будь-якого розвитку подій, які стосуються російської агресії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-