Боротьба з олігархами була б пріоритетом, якби не ескалація – Зеленський

Боротьба з олігархами була б пріоритетом, якби не ескалація – Зеленський

Укрінформ
Боротьба з олігархами є третім пріоритетом для президента України після питання ескалації військового конфлікту з боку Росії та вирішення економічних проблем у країні.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками іноземних ЗМІ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми активно боремося з цим процесом в Україні, і в нас є непогані результати. І якби не більш пріоритетні зараз ризики щодо ймовірної ескалації , для мене це (боротьба з олігархами - ред.) був би пріоритет номер один. Тому зараз це пріоритет номер три після ескалації , економіки, а потім вже боротьба з олігархами”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський не виключає наступної розмови з Байденом за кілька тижнів

Він додав, що питання впливу олігархів на життя країни має вирішити законодавство.

“Я можу сказати, що коли ми позбавимося своїх олігархів, ми можемо поділитися своїм досвідом з іншими державами”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Сьогодні не бачимо більшої ескалації, ніж вона була раніше – Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, 26 січня у Парижі відбулася зустріч політичних радників лідерів нормандського формату. Вона тривала майже вісім годин — втричі більше, ніж планувалося. За її результатами представник України — голова Офісу Президента Андрій Єрмак анонсував нову зустріч радників нормандської четвірки за два тижні у Берліні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-