Яценюк прокоментував слова Президента про ймовірність роботи в уряді

Яценюк прокоментував слова Президента про ймовірність роботи в уряді

Укрінформ
Прем’єр-міністр 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк заявив, що «не збирався і не збирається» працювати в команді Президента Володимира Зеленського.

Про це політик сказав, коментуючи слова Зеленського про те, що він не має наміру запрошувати у свою команду Володимира Гройсмана, Арсенія Яценюка і Юлію Тимошенко, передає Укрінформ з посиланням на сайт партії «Народний фронт».

Як зазначається у повідомленні, під час сьогоднішньої пресконференції у відповіді на запитання журналіста Президент згадав прізвище Яценюка. «Сказав, що у його команді не буде людей «з таким досвідом». З яким саме - Володимир Зеленський не уточнив», - зазначив лідер «Народного фронту».

«Мій досвід в уряді - взяти відповідальність за країну, проти якої ведеться сухопутна військова операція, триває гаряча фаза війни. Мій досвід - це взяти відповідальність за країну, на рахунках якої 108 тис. грн. Мій досвід - це прийняти країну розграбовану, знищену, без вертикалі влади. Без армії, з корумпованою міліцією, з російським газовим зашморгом на шиї країни, з непосильним державним боргом, із загрозою зупинки виплат зарплат і пенсій людям», - зазначив Яценюк.

Він наголосив, що передав країну зі зростаючою економікою, з відродженою армією, зменшеним державним боргом та 90 млрд грн на рахунках: «З Угодою про Асоціацію з ЄС, виконаними вимогами для безвізу, енергетично незалежну від країни-агресора та санкціями проти РФ».

«Незалежні аналітичні організації з цифрами довели, що жоден уряд не повторив того темпу реформ моїх урядів 14-16 років», - зауважив він, уточнивши, що «не збирався і не збирається у команду Зеленського».

«Довіра народу, а не окремих персоналій - ось мета справжнього політика. І ця довіра має бути отримана на виборах», - підкреслив лідер «Народного фронту».

Читайте також: Україна хоче бути членом ЄС та НАТО в короткостроковій перспективі — Яценюк

Як повідомляв Укрінформ, Президент Зеленський сказав на пресконференції у четвер, що не має наміру запрошувати у свою команду політиків, які свого часу обіймали посаду прем'єр-міністра та мають великий політичний досвід: Володимира Гройсмана, Арсенія Яценюка і Юлію Тимошенко.

«Якщо ви маєте на увазі людей з потужним досвідом, таких як Володимир Гройсман, Арсеній Яценюк і Юлія Тимошенко, то таких людей із таким досвідом ви не побачите (у владі – ред.)», - зазначив Зеленський, відповідаючи на запитання журналіста про те, чи розглядає він таку можливість.

При цьому Президент висловив переконання, що чинний уряд, враховуючи складні часи, працює непогано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-