У «Слузі народу» поки не бачать необхідності в закритому засіданні з Хомчаком і Тараном

У «Слузі народу» поки не бачать необхідності в закритому засіданні з Хомчаком і Тараном

Укрінформ
Перший заступник очільника фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко наразі не бачить необхідності проводити закрите засідання Верховної Ради за участю головнокомандувача Збройних сил України Руслана Хомчака та міністра оборони Андрія Тарана.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це він сказав журналістам у вівторок.

«Поки ми не планували (скликати закрите засідання - ред.). Але, я думаю, якщо буде така необхідність, зберемося, тому що такі питання як протидія російській агресії треба розглядати терміново і діяти теж», - наголосив Корнієнко.

На уточнююче питання, чи слід невідкладно зібрати позачергове закрите засідання стосовно подій на сході, депутат висловив думку, що такої необхідності немає: «Парламент запросив головнокомандувача, він доповів, показав нам усі карти, ми побачили, що відбувається, парламент затвердив постанову», - пояснив Корнієнко.

Читайте також: Під Шумами снайпери вели вогонь у спини українським військовим – Хомчак

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок 30 березня у Раді відбулося позачергове пленарне засідання щодо загибелі 4 військовослужбовців на сході України.

Під час нього Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак повідомив, що станом на 30 березня ц.р. вздовж державного кордону України утримується 28 батальйонних тактичних груп Збройних сил Російської Федерації. Крім того, Збройні Сили РФ здійснюють поступове нарощення військ поблизу державного кордону України.

За підсумками засідання депутати ухвалили заяву про звернення до міжнародних організацій та іноземних країн із закликом посилити тиск на Російську Федерацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-