Немілостівого звільнили за його заявою - розпорядження Кабміну

Немілостівого звільнили за його заявою - розпорядження Кабміну

Укрінформ
Віталія Немілостівого звільнили з посади заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості за поданою ним заявою.

Як передає Укрінформ, відповідне розпорядження опубліковане на Урядовому порталі.

"Звільнити Немілостівого Віталія Олександровича з посади заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості України згідно з поданою заявою", - йдеться у документі.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів у четвер звільнив із посади заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немілостівого. Коментуючи рішення, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зауважував, що поведінка, яку дозволив собі заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталій Немілостівий, є неприпустимою і усі мають бути рівними перед законом.

Читайте також: П’яне водіння і штовханина: поліція розповіла про скандал із заступником Уруського

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що патрульні поліцейські зупинили заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немілостівого за підозрою у керуванні автомобілем у нетверезому стані.

Чоловік, схожий на Немілостівого, нібито відмовився оформляти протокол, намагався піти з місця інциденту і навіть зчинив бійку з патрульними. Патрульна поліція підтвердила цю інформацію.

Читайте також: Кабмін звільнив заступника віцепрем'єра Уруського

Заступник глави МВС Антон Геращенко раніше також повідомляв, що Немілостівий написав заяву про звільнення за власним бажанням. Згідно з повідомленням Геращенка у Фейсбуці, Немілостівий, який "проявив хамство і агресію по відношенню до поліцейських, в кінці кінців все таки розкаявся і визнав що поводився неналежно, порушив правила дорожнього руху – сів за кермо напідпитку, розвернувся через подвійну суцільну, чинив опір законним діям співробітників поліції".

Геращенко також повідомляв, що тепер суд дасть оцінку діям Віталія Немілостівого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-