Разумков каже, що йому не соромно за свою роботу в Партії регіонів

Разумков каже, що йому не соромно за свою роботу в Партії регіонів

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков каже, що йому не соромно за свою колишню роботу в Партії регіонів, адже там він отримав досвід.

Як передає Укрінформ, про це він заявив в інтерв'ю "Українській правді".

"Поясню. В Партії регіонів, як і в будь-якій іншій структурі, було багато достойних професійних людей. В Партію регіонів я потрапив у 2006 році, коли Партія регіонів була в опозиції. З Партії регіонів я пішов у 2010 році, коли вона прийшла до влади. Я за це не отримав ні посад, ні фінансових якихось плюсів. Я отримав досвід. Як говорить один мій колега – все, що не приносить гроші, називається досвідом. Тому мені точно не соромно. Мені на той момент було шкода людей, які пройшли такий же шлях, а потім стали непотрібні", - розповів Разумков.

За його словами, у 2010 році змінилася влада, і багато тих, хто був "з правильними морально-етичними позиціями, з цілями", були потім відсунуті на задній план. "І так, це погано. Але за це соромно точно не мені, тому що не я це робив", - сказав спікер парламенту.

Читайте також: Разумков спростовує інформацію про конфлікт із Зеленським

Говорячи про співпрацю з Сергієм Тігіпком і його партією "Сильна Україна", Разумков заявив, що і за цю роботу йому також не соромно, бо свого часу це був дуже цікавий проєкт.

"Я багато років працював із Сергієм Леонідовичем, я з великою повагою до нього ставлюся. Я думаю, це той проміжок часу, який мене навчив багато чого... Я працював у різних іпостасях на ой час, був і керівником протоколу, якщо ми говоримо про "Сильну Україну", керівником секретаріату Київської організації. Я працював безпосередньо у штабах Сергія Леонідовича. Тому я не розумію, за що мені повинно бути соромно... "Сильна Україна" на той момент, коли вона будувалася, була дуже цікавим проєктом, в гарному розумінні. Я не люблю називати партії проєктами, але це була достатньо незвичайна історія, і мені шкода, що вона свого часу пішла в лєту", - зазначив голова ВР.

Читайте також: Разумков каже, що серед його друзів немає жодного олігарха

Відповідаючи на запитання, як називатиметься партія Разумкова, Голова ВР заявив, що поки жодними партійними проєктами не займається. "Я навіть на місцевих виборах не брав участі – перші вибори, коли я не брав участі у виборчій кампанії", - зауважив Разумков.

Як повідомлялося, Разумков із 2006 до 2010 року був членом Партії регіонів. Пізніше він пояснив, що вийшов із партії у 2010 році через розчарування в процесах, які почали відбуватися в політичній силі.

У 2010-2014 роках Разумков працював із Сергієм Тігіпком. У листопаді 2009 року Трудова партія обрала Тігіпка своїм головою та змінила назву на “Сильну Україну”. У березні 2012 року “Сильна Україна” саморозпустилася й об'єдналася з Партією регіонів, а Тігіпко став заступником голови ПР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-