Скалецьку покликали у Раду - на годину запитань до уряду

Скалецьку покликали у Раду - на годину запитань до уряду

Укрінформ
Народні депутати на годину запитань до уряду 15 листопада запросять міністра охорони здоров'я Зоряну Скалецьку для обговорення ситуації з продовженням реформи у сфері охорони здоров'я.

Про це заявив Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков на засіданні Погоджувальної ради у понеділок, 11 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я пропоную визначитися і на п'ятницю на годину запитань до уряду запросити міністра охорони здоров'я. Тематика була озвучена, я прошу апарат підготувати та сформулювати тему години запитань до уряду", - сказав Разумков.

Перед цим співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко озвучила пропозицію запросити на годину запитань до уряду очільницю МОЗ Зоряну Скалецьку і обговорити ситуацію з продовженням реформи у сфері охорони здоров'я.

Читайте також: Рада 14 листопада може ухвалити держбюджет — Разумков

Пропозиція голови партії "Слуга народу" народного депутата Олександра Корнієнка запросити на годину запитань до уряду 15 листопада міністра Кабінету міністрів Дмитра Дубілета у зв'язку з планами уряду скоротити штат районних державних адміністрацій на понад 18 тис. штатних одиниць була відхилена. Це питання було вирішено обговорити під час наступної години запитань до уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-