Активісти під ОП вимагали не призначати Авакова в новий уряд

Активісти під ОП вимагали не призначати Авакова в новий уряд

Фото, відео
Укрінформ
Активісти провели акцію під будівлею Офісу Президента, вимагаючи не призначати чинного міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в новий уряд.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, в акції брали участь понад 200 осіб, частина мітингувальників стояли просто під будівлею ОП і тримали у руках транспаранти, що складалися у напис "Аваков: чорт".

"Ми прийшли з однією простою і чіткою вимогою: Авакова не повинно бути у владі, в жодній конфігурації. І якщо політична сила Зеленського проголосує пакет, де Аваков буде міністром МВС, віцепрем'єром, байдуже - це фактично буде означати провал цих стрімких і рішучих реформ Зеленського на самому старті. Авакова не повинно бути", - заявив активіст Роман Сініцин.

Акція Аваков / Фото: Данило Шамкін, Укрінформ

Він додав, що на мітингу присутні представники різних політичних сил, люди з різними політичними вподобаннями, проте всіх їх об'єднує думка про неможливість подальшої роботи Авакова в органах державної влади.

Учасники акції скандували "Аваков - чорт", дехто з них тримав плакати із зображенням Авакова і надписами "Вбивство 5-річного хлопчика - 0 покараних", "Міністр нерозкритих справ: справу Павла Шеремета 3 роки не розкрито", "Вбивство студента у райвідділку поліції: вбивця переатестований", "Резонансні справи НАБУ: закриті в МВС" та інші.

Читайте також: На зустрічі Зеленського зі "слугами народу" обговорювали долю Авакова в уряді

На закінчення акції учасники запалили фаєри.

Правопорядок на місці забезпечували правоохоронці, працювала поліція діалогу. Загалом акція пройшла спокійно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-