Коломойський високо оцінює шанси Гончарука зайняти пост прем'єра

Коломойський високо оцінює шанси Гончарука зайняти пост прем'єра

Укрінформ
Бізнесмен Ігор Коломойський високо оцінив шанси заступника голови Офісу Президента України Олексія Гончарука зайняти пост прем'єр-міністра.
Про це Коломойський сказав в інтерв'ю Цензор.нет.

“Олексій Гончарук в шорт-листі, причому, на мій погляд, це один із фаворитів. Я схиляюся до кандидатури Вітренко, тому що з ним знайомий. Але кажуть, що й Гончарук також у порядку, дуже розумний", - сказав Коломойський.

При цьому він прокоментував інших кандидатів, чиї прізвища ЗМІ часто згадують у публікаціях у контексті можливості очолити уряд. “Рашкован взагалі мінус, виключено. Коболєв не готовий сам, по-моєму, не хоче на даному етапі, хоча дуже гідний кандидат. Але просто це суспільна думка - в злиденній країні великий розмір премії це компромат. Хоча ця премія взагалі нічого – 0, порівняно з тією величезною роботою, яку він зробив для країни. Абромавічус - нуль шансів. Данилюк - нуль шансів", - сказав бізнесмен.

Читайте також: Зеленський дав інтерв'ю про 100 днів президентства акторові з серіалу "Слуга народу"

Як повідомляв Укрінформ, раніше потенційний керівник фракції партії "Слуга народу" в парламенті Давид Арахамія оприлюднив прізвища кандидатів на посаду прем'єр-міністра. За його словами, до шорт-листа внесені голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко, заступник голови ВП з економічних питань Олексій Гончарук та виконавчий директор МВФ Владислав Рашкован.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-