"ЄС" у Раді готова координуватися з усіма, крім "окупаційної платформи" - Порошенко

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський нині має таку потужну пропрезидентську фракцію у Раді, про яку жоден з попередніх президентів і мріяти не міг, але за великими можливостями приховується і колосальна відповідальність.

Про це зазначив п’ятий Президент України Петро Порошенко під час виступу на організованому ним прийомі з нагоди Дня Незалежності, трансляція якого наживо велася на сторінці ексглави держави у Facebook.

“Жоден з попередніх президентів і мріяти не міг про таку потужну пропрезидентську фракцію у Верховній Раді. Та як сказано в Писанні, кому багато дано, з того багато і спитається. Разом з широкими можливостями настає і колосальна відповідальність”, - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що однопартійна більшість і однопартійний – як обіцяно, технократичний – уряд дають новій владі гарантований шанс здійснити низку економічних реформ, для яких раніше, за його словами, не було належних політичних умов.

Читайте також: П’ять президентів у Маріїнському палаці: Зеленський проводить святковий прийом

Політик наголосив, що новий глава держави отримав “унікальні” можливості.

“Для того, щоб в умовах монопартійної влади, коли всі гілки в одних руках, все ж таки балансувала система стримувань і противаг, ми, “Європейська солідарність”, готові координувати зусилля з усіма. Окрім, зрозуміло, "окупаційної платформи", яка не повинна вийти за межі маргінесу”, - зазначив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-