Україна і Мексика опрацювали алгоритм дій для укладення угоди щодо безвізу - МЗС

Україна і Мексика опрацювали алгоритм дій для укладення угоди щодо безвізу - МЗС

Укрінформ
Україна і Мексика опрацювали алгоритм дій для укладення двосторонньої угоди про спрощення та скасування візових вимог для громадян обох країн.

Про це повідомив у Facebook Департамент консульської служби МЗС за результатами перших в історії повномасштабних українсько-мексиканських консультацій у консульській сфері.

"Особливу увагу українська та мексиканська делегації приділили темі взаємного скасування візових вимог для громадян України та Мексики... Сторонами опрацьовано алгоритм дій, необхідних для укладення спеціального правового інструменту – двосторонньої угоди про спрощення та скасування візових вимог для всіх громадян України та Мексики", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у Департаменті, сторони проаналізували стан та перспективи співпраці у візово-міграційній галузі, обговорили питання захисту прав та інтересів громадян та юридичних осіб України на території Мексиканських Сполучених Штатів, обмінялися позитивним досвідом та основними досягненнями консульських служб України та Мексики.

Читайте також: Президент прийняв вірчі грамоти у послів ряду держав

Українську делегацію очолив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев, мексиканську - генеральний директор Департаменту консульської служби МЗС Мексики Ольга Беатріс Гарсія Гійєн, яку найближчим часом має бути призначено послом Мексики в Україні.

Фото: Департамент консульської служби МЗС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-