Кулеба: Різка заява близького соратника Трампа - це небезпечно

Кулеба: Різка заява близького соратника Трампа - це небезпечно

Укрінформ
Команді обраного президента України Володимира Зеленського доведеться грати "тонку гру" з оточенням президента США Дональда Трампа, щоб зберегти підтримку України.

Таку думку оприлюднив у Twitter постпред України при Раді Європи Дмитро Кулеба.

"Різка заява Джуліані, близького соратника Трампа - це небезпечно. Зберегти і примножити підтримку США - це фундаментальний національний інтерес України. Тут тонка гра, в яку доведеться грати команді нового президента і ухвалювати складні рішення", - написав Кулеба.

Як повідомлялося, сьогодні народний депутат УкраїниСергій Лещенко звинуватив генпрокурора Юрія Луценка у систематичній дезінформації особистого адвоката президента США Дональда Трампа Рудольфа Джуліані. Зокрема, щодо "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, "змову Байдена" та наявність "ворогів Америки" у близькому оточенні Зеленського.

Раніше стало відомо, що особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані назвав "фейком" передані в 2016 році Сергієм Лещенком матеріали "чорної бухгалтерії" Партії регіонів. За словами Джуліані, "чорна бухгалтерія" ПР ніколи не використовувалася.

Читайте також: Джуліані назвав фейком опубліковану Лещенком "комірну книгу" Партії регіонів

Цей коментар з'явився після того, як Джуліані скасував свою поїздку до Києва, де він мав зустрітися з новообраним президентом України Володимиром Зеленським для обговорення розслідування, пов'язаного з інтересами президента США Дональда Трампа і справою про втручання РФ у президентські вибори в 2016 році.

Як заявив адвокат, його попередили, що приїхавши в Україну він "потрапить в середовище людей, які є ворогами президента, а в деяких випадках - ворогами Сполучених Штатів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-