У Раді хочуть, щоб НАБУ і САП долучилися до розробки закону про незаконне збагачення

У Раді хочуть, щоб НАБУ і САП долучилися до розробки закону про незаконне збагачення

Укрінформ
Комітет ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності ухвалив рішення, щоб керівництво НАБУ і САП забезпечувало присутність своїх представників на засіданнях робочої групи з опрацювання законопроекту щодо покарання за незаконне збагачення.

За відповідне рішення проголосували члени комітету після заслуховування керівника САП Назара Холодницького, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Керівництву НАБУ і САП забезпечити присутність своїх представників на засіданнях робочої групи щодо опрацювання законопроектів про незаконне збагачення", - озвучив рішення голова комітету Андрій Кожем'якін.

Читайте також: Мін'юст готовий обговорювати повернення статті за незаконне збагачення

Депутати також проголосували за взяття "на контроль комітету в межах компетенції" розслідування кримінальних проваджень в оборонному секторі, зокрема в державному концерні "Укроборонпром".

Крім того, члени комітету підтримали пропозицію першого заступника голови комітету Ігоря Мосійчука щодо створення робочої групи щодо напрацювання змін до законодавства, яке пов'язане з Національним антикорупційної бюро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-