Якщо Путін захоче захищати Nord Stream-2, то може атакувати інші країни — Порошенко

Якщо Путін захоче захищати Nord Stream-2, то може атакувати інші країни — Порошенко

Укрінформ
Петро Порошенко очікує від міжнародної спільноти солідарності з Україною і організації тиску на Росію для деескалації ситуації та звільнення українських моряків.

Про це він заявив в інтерв’ю Skynews, повідомляє прес-служба глави держави.

«Вже бачив реакцію Президента США Дональда Трампа - він написав у Твіттері, що прийняв рішення, якщо Путін не відреагує на прохання про звільнення солдатів, скасує їхню зустріч. І я думаю, це реакція, де Путін в повній ізоляції. Після хімічної атаки у Великій Британії, після терористичної атаки MH17, агресії на сході моєї країни, після Сирії, після всіх цих жахливих речей - Путін в ізоляції», - сказав Порошенко.

На його переконання, необхідно організувати тиск, щоб повернути Росію до цивілізованого світу, тому що її поведінка на міжнародній арені є проблемою не лише для України, "це катастрофа, це велика загроза для всієї глобальної безпеки...".

У цьому контексті Президент наголосив, що ніхто не знає, де Путін з’явиться завтра.

Читайте також: Порошенко: Маю дві погані новини для пана Путіна

«Можливо, що Путін прийме рішення захищати «Північний потік-2», і тому вирішить атакувати країни Балтії, Скандинавські країни. Для Путіна не існує «червоних ліній», - акцентував він.

Глава держави підкреслив, що в існуючій ситуації дуже важливо виступати єдиним фронтом.

"Не лише лідери, але і народи всього цивілізованого світу мають виступати разом. Це надзвичайно важливо для глобальної безпеки», - зазначив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-