Суд у Старобільську сьогодні продовжує розгляд справи Єфремова

Суд у Старобільську сьогодні продовжує розгляд справи Єфремова

Укрінформ
Старобільський районний суд Луганської області у понеділок, 13 березня, продовжить розгляд справи екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

"За кілька хвилин Старобільський районний суд продовжить засідання у справі Єфремова. Сьогодні колегія суддів повинна заслухати зауваження та пропозиції сторони захисту (після ознайомлення - ред.) з матеріалами справи. Саме для ознайомлення з ними адвокати минулого разу попросили певний час", - повідомляє кореспондент телеканалу.

Як повідомлялося, 28 лютого суд оголосив перерву в засіданні до 13 березня для того, щоб сторона захисту могла ознайомитися з матеріалами справи, переданими прокуратурою. Також Старобільський суд Луганської області продовжив запобіжний захід Єфремову у вигляді тримання під вартою до 28 квітня.

Генпрокуратура 4 січня направила до суду обвинувальний акт стосовно Єфремова. Його звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 Кримінального кодексу України); в пособництві в захопленні Управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 Кримінального кодексу України).

Єфремова також звинувачують у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, особою, яка є представником влади, за попередньою змовою групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу України); організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України); державній зраді (ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-