У бюджеті досить коштів на оборону й без спецконфіскації - нардеп

У бюджеті досить коштів на оборону й без спецконфіскації - нардеп

Укрінформ
Представник Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук заявив, що у Держбюджеті-2017 виділено достатньо коштів на нацбезпеку і оборону без спецконфіскації.

Про це він заявив у розмові з кореспондентом Укрінформу.

"У Держбюджеті виділено 130 мільярдів гривень на сектор безпеки та оборони. Більше того, ми отримали ще додаткових 7 мільярдів гривень в якості державних гарантій. Міністр оборони Степан Полтарак запевнив мене, що цієї суми буде достатньо, щоб якісно планувати діяльність Міноборони", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи вистачить коштів на оборону без спецконфіскації коштів колишнього президента Віктора Януковича, Тетерук зазначив: "Спецконфіскація і кошти на оборонний бюджет - паралельні процеси, вони не залежать одне від одного".

Водночас він додав, що  прийняття закону про повернення коштів привласнених Януковичем значно посилить обороноздатність України і Народний фронт наполягатиме на його ухваленні.

Як повідомлялося, на початку грудня Верховна Рада відмовилась прийняти у першому читанні урядовий законопроект про повернення незаконно набутих коштів та майна, який мав дозволити повернути гроші та майно представників попередньої влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-