Трагедія у київському фунікулері: ДБР порушило справу проти правоохоронця

Трагедія у київському фунікулері: ДБР порушило справу проти правоохоронця

Укрінформ
Працівники Державного бюро розслідувань порушили кримінальну справу за фактом конфлікту між працівником Управління державної охорони і підлітком, під час якого підліток загинув. Трагедія сталася на станції фунікулера в Києві.

Про це інформує пресслужба бюро, передає Укрінформ.

Як зазначається, 7 квітня на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм у правоохоронному органі, та неповнолітнім. Після виходу з вагона на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той упав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події.

У бюро додали, що наразі проводиться весь комплекс оперативно-слідчих дій, вирішується питання оголошення про підозру затриманому правоохоронцю за підозрою в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 ККУ).

Читайте також: В Ужгороді поліція встановлює причини смерті старшокласника

Водночас в Управлінні державної охорони поінформували, що за фактом інциденту між військовослужбовцем і підлітком, який закінчився смертю останнього, розпочалося службове розслідування.

На цей період військовослужбовець відсторонений від виконання службових обов’язків і перебуватиме під вартою.

Зазначається, що Управління державної охорони надає всю необхідну допомогу правоохоронним органам та буде всіляко сприяти в проведенні досудового розслідування.

Читайте також: На Прикарпатті школяр загинув від пострілу, який здійснив учень ліцею

Як повідомляв Укрінформ, у Вінницькій області на території недіючого гранітного кар’єру біля села Мар’янівка двоє підлітків упали з висоти, один із них загинув.

Фото: kpt.kyiv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-