У Києві поліція розшукала дев'ятирічних брата і сестру

У Києві поліція розшукала дев'ятирічних брата і сестру

Оновлено
Укрінформ
Столичні правоохоронці розшукали дев'ятирічних брата і сестру, які пішли з дому і впродовж доби не виходили на зв'язок.

Як передає Укрінформ, про це поліція Києва повідомила у Фейсбуці.

«Співробітники ювенальної превенції поліції Дніпровського управління поліції встановили місцеперебування неповнолітніх хлопчика та дівчинки. Жодні протиправні дії щодо малечі не вчинялись. Їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує», - йдеться у повідомленні.

Раніше поліція повідомляла про те, що двоє дітей 2015 року народження не повернулися додому, а також не відповідають на телефонні дзвінки. Поліція розпочала їхній розшук.

«До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її діти 2015 року народження Дарія та Валерій Луценко не повернулися додому, а також не відповідають на телефонні дзвінки. Жінка зазначила, що схожа ситуація трапляється не вперше», - ідеться у повідомленні.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з приміткою «зниклий безвісти», і поліцейські розпочали пошук брата і сестри.

Як зазначали в поліції, діти могли перебувати поблизу залізниці, автовокзалів або кататися в міському транспорті.

Читайте також: Розшукуються діти

Дівчинка була одягнута в рожеву куртку, блакитні джинси, сіру футболку, а також мала при собі маленький червоний рюкзак. Хлопчик одягнений в сіру куртку, чорні штани та сині кросівки.

Як повідомляв Укрінформ, у березні в Миколаєві суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави 50-річному чоловіку, підозрюваному у викраденні восьмирічної дівчинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-