У Києві психологи та лікарі проведуть консультації для підлітків

У Києві психологи та лікарі проведуть консультації для підлітків

Укрінформ
У Києві до Міжнародного тижня здоров’я підлітків з 18 до 23 березня на платформі Zoom психологи, лікарі та інші кваліфіковані фахівці проведуть консультації для підлітків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на Київський міський центр соціальних служб (КМЦСС).

На консультаціях, які пройдуть під гаслом “Попіклуйся про себе”, всі охочі можуть поставити свої запитання кваліфікованим фахівцям щодо збереження здоров’я та профілактики ВІЛ, підліткової депресії, основ фізіології, підвищення стресостійкості та інших питань, які незручно озвучити.

Посилання на онлайн-консультації, ідентифікатор конференції: 813 4098 2789. Код доступу: 649841.

Також пройдуть консультацій для батьків про те, що треба робити, щоб потоваришувати з підлітком, про статеве виховання та депресії. Окремо розглянуть тему стресостійкості.

Читайте також: У МОЗ розповіли про 12 корисних звичок, які допоможуть зберегти здоров’я

Посилання на онлайн-консультації, дентифікатор конференції: 799 089 3238. Код доступу: 321.

Деталі можна дізнатися за телефонами: 097-528-96-09, 063-349-55-69.

Як нагадали у КМДА, ідея Міжнародного тижня здоров’я підлітків була ініційована 2016 року у США. Цей тиждень є соціально-інформаційною акцією, до заходів якої долучаються різні установи, заклади соціальної сфери та громадськість.

Його мета – сформувати розуміння значущості власного здоров’я для молодого покоління з акцентом на особливості вікової групи підлітків, швидке фізичне й емоційне зростання яких відрізняє їх від дітей або дорослих.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві з 14 по 17 березня проведуть дві лекції та три безоплатні екскурсії, серед яких прогулянка для людей з порушеннями слуху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-