Реконструкція гімназії: керівнику комунального підприємства оголосили підозру за мільйонні збитки

Реконструкція гімназії: керівнику комунального підприємства оголосили підозру за мільйонні збитки

Укрінформ
У Києві правоохоронці викрили розтрату майже 14 мільйонів гривень на реконструкції місцевої гімназії, виконувачу обов’язків директора одного з комунальних підприємств Голосіївського району столиці оголошена підозра.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомила у Фейсбуці.

Фігуранту інкримінується службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки, під час здійснення реконструкції гімназії з прибудовою будівель до неї (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, комунальне підприємство і товариство-підрядник уклали договір щодо проведення будівельних робіт з реконструкції гімназії у Голосіївському районі Києва. У подальшому вони підписали акти приймання виконаних будівельних робіт, які містили завідомо неправдиві відомості щодо обсягів фактично виконаного.

Висновком будівельно-технічної експертизи встановлено, що різниця між вартістю фактично виконаних робіт та вартістю робіт, указаних у звітних документах, становить майже 14 млн гривень.

Слідство триває. Правоохоронці встановлюють інших осіб, які можуть бути причетними до вчинення цього злочину.

Читайте також: Збитки понад ₴7 мільйонів: на Київщині судитимуть підрядника держпідприємства «Чорнобильська АЕС»

Як повідомляв Укрінформ, раніше в Києві викрили схему розкрадання бюджетних коштів на закупівлі пішохідної огорожі. Підозра оголошена, зокрема, головному інженеру комунального підприємства.

Фото: Київська міська прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-