Посадовець поліції Києва, у якого НАЗК знайшло необґрунтовані активи, подав рапорт на звільнення

Посадовець поліції Києва, у якого НАЗК знайшло необґрунтовані активи, подав рапорт на звільнення

Укрінформ
Керівник київського управління боротьби з наркозлочинністю Олександр Дибов, у якого нібито знайшли необґрунтовані активи під час моніторингу способу життя, подав рапорт про звільнення з посади.

Як передає Укрінформ, про це Дибов повідомив у Фейсбуці.

"17 років відданої служби. Сотні кілограмів вилучених наркотиків, затримання десятків наркоторговців й наркоугруповань, серед яких і впливові та заможні люди. Їхню долю нехай вирішує суд", - зазначив Дибов.

Він впевнений, що оприлюднена інформація про нібито його збагачення, не відповідає дійсності. Відповідні компетентні служби наддадуть цьому свою правову оцінку, підкреслив Дибов.

"Сьогодні подав рапорт про звільнення з займаної посади. Дякую усім, хто підтримував мене. Час і суд розставлять всі крапки над "і". Честь маю!", - наголосив Дибов.

Читайте також: Суд відправив під варту рівненського депутата через незадекларовані мільйони доларів

Як повідомлялося, у Національному агентстві з питань запобігання корупції заявили, що під час проведення моніторингу способу життя виявили ознаки набуття необґрунтованих активів у начальника управління боротьби з наркозлочинністю Головного управління поліції у місті Києві на майже 3,9 млн грн.

У Національній поліції заявили, що проведуть службове розслідування щодо нього.

За інформацією ЗМІ, йдеться про Олександра Дибова.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-