На ділянці столичного метро «Почайна»-«Тараса Шевченка» просідають тунелі, їх перекриють

На ділянці столичного метро «Почайна»-«Тараса Шевченка» просідають тунелі, їх перекриють

Укрінформ
На ділянці столичного метрополітену між станціями "Почайна" і "Тараса Шевченка" просідають тунелі, передбачені планові роботи.

Про це заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник в інтерв'ю ЕП, передає Укрінформ.

"Просідає тунель, будуть планові роботи. Це питання своєчасного обстеження, своєчасного ремонту, підтримання його в робочому русі. Немає ніяких великих проблем", – повідомив Поворозник.

Він зауважив, що керівництво КП "Київський метрополітен" обіцяє, що рух поїздів перекривати повністю не будуть.

Натомість, за його словами, розглядаються варіанти "човникового руху" по одному тунелю, поки другий ремонтуватимуть.

"Ми будемо зупиняти рух одним тунелем, а не двома одночасно. Це питання організації роботи в частині перевезення пасажирів. Будуть тимчасові проїзди, інша схема організації руху. Поїзди ніде не розвертатимуться, вони по черзі проїжджатимуть цю ділянку по одному тунелю", – пояснив заступник голови КМДА.

Читайте також: Столичний метрополітен розірвав договір на будівництво метро на Виноградар

Поворозник зазначив, що нова схема організації руху передбачатиме довші інтервали між поїздами. Крім того, "Київпастранс" організує додаткові маршрути наземного транспорту.

"Ми всі звикли до метро. Ситуація з Теремками показує, що це основний вид транспорту, яким користуються. Тому буде додатковий наземний транспорт, щоб задовольнити попит", – додав Поворозник.

Як повідомляв Укрінформ, ділянка тунелів між станціями метро "Почайна" та "Тараса Шевченка" потребує планового ремонту, який виконають влітку наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-