У Києві нетверезий водій в’їхав у позашляховик, серед постраждалих - двоє дітей

У Києві нетверезий водій в’їхав у позашляховик, серед постраждалих - двоє дітей

Фото
Укрінформ
У Києві правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю нетверезого водія, в якій постраждали двоє малолітніх дітей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Києва.

23 грудня ввечері до поліції Києва надійшло повідомлення про ДТП із потерпілими у Деснянському районі. На місці працювали слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та лікарі.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Ауді», рухаючись Броварським проспектом, здійснив попутне зіткнення з автомобілем «Тойота», внаслідок чого позашляховик з’їхав у кювет та перекинувся.

У салоні автівки перебували шестеро осіб, які отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Зокрема пасажирку 1974 року народження госпіталізували із закритим переломом ключиці, а двох дітей 2020 року народження доправили до Охматдиту із закритою черепно-мозковою травмою.

Керманича «Ауді», 1991 року народження, затримали. Під час перевірки на стан сп’яніння прилад «Драгер» показав 2,02 проміле.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Як повідомляв Укрінформ, Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження щодо ДТП, яка сталася у 5 грудня поблизу села Єреміївка Одеської області за участю нетверезого правоохоронця, у якій постраждали двоє осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-