Кличко відвідав штаб сформованої у Києві бригади ТрО

Кличко відвідав штаб сформованої у Києві бригади ТрО

Фото
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко відвідав штаб 112-ої окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України, батальйони якої захищають державу на передовій.

Про це Кличко повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як нагадав мер, 112-а бригада була сформована у Києві. За виділені столицею кошти протягом місяця вона закупила півтори тисячі FPV-дронів та двісті квадрокоптерів Mavic 3 і Mavic 3T.

Читайте також: Тероборона за допомогою дронів влаштувала загарбникам «блекаут»

Загалом на оснащення цієї бригади Київ спрямував 238 мільйонів гривень.

Кличко запевнив, що столична громада продовжить допомагати захисникам України. За його словами, протягом поточного року Київ виділив для придбання дронів на запити українських бійців, Генерального штабу ЗСУ й Міністерства оборони вже 1 млрд 550 млн грн.

Крім ресурсів міського бюджету, столична влада залучає також допомогу благодійників й іноземних партнерів.

«Постійно їздить до бійців на передову мій брат Володимир. Передає автівки, дрони, необхідне спорядження за запитами бійців. Цього тижня ми з братом також відправили 100 FPV-дронів під Авдіївку, в 47-му бригаду (їх придбав Володя). Сьогодні ще сто прийшли з тих, що ми з ним замовляли. І їх теж оперативно відправимо на фронт», – додав Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, столиця одноразово виплачуватиме по 30 тисяч гривень киянам, які з грудня поточного року мобілізуються до лав ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-