У Києві між станціями «Теремки» - «Деміївська» відзавтра запускають «човниковий» рух поїздів

У Києві між станціями «Теремки» - «Деміївська» відзавтра запускають «човниковий» рух поїздів

Розклад
Укрінформ
У Києві між станціями метро «Теремки» - «Деміївська» з 13 грудня запрацює «човниковий» рух, поїзди курсуватимуть з інтервалом 13 та 17 хвилин.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє КМДА з посиланням на КП «Київський метрополітен».

«На цій ділянці кожною із двох колій курсуватимуть поїзди з інтервалом 13 хв та 17 хв, у залежності від напрямку руху (за принципом фунікулеру або «човникового» руху). Звертаємо увагу, що у тунелі між станціями «Либідська» та «Деміївська», де власне ведуться ремонтні роботи, потяги не курсуватимуть», - ідеться у повідомленні.

У КМДА закликали пасажирів уважно слухати оголошення чергових на станції, які інформуватимуть про напрямок руху поїзда безпосередньо на платформі. Працівники метрополітену можуть регулювати прохід пасажирів на станції, щоб уникнути скупчень людей на платформах.

Читайте також: Ділянка метро між станціями «Теремки» і «Деміївська» не єдина проблемна - депутат Київради

Також на станціях розмістять навігаційні матеріали, де зазначено режим роботи синьої лінії метро, а також графік «човникового» руху поїздів.

У КМДА наголосили, що всі підземні станції продовжують цілодобово працювати в режимі укриття.

Як повідомлялося, з 8 грудня у зв’язку з відновлювальними роботами на «синій» лінії метро було призупинено перевезення пасажирів між станціями «Теремки» – «Деміївська».

Фото: Dimant (Dmitry Trikutko)/Wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-