ДТП на блокпосту у Києві: перед судом постане водій, який на смерть збив нацгвардійця

ДТП на блокпосту у Києві: перед судом постане водій, який на смерть збив нацгвардійця

Укрінформ
Слідчі скерували до суду обвинувальний акт щодо водія автомобіля Volkswagen, який скоїв у липні у Києві дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинув військовослужбовець Національної гвардії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“Вночі 25 липня поточного року 23-річний керманич автомобіля Volkswagen на проспекті Берестейському на великій швидкості скоїв наїзд на двох бійців Національної гвардії, після протаранив ще дві автівки, в одній з який перебував військовий”, - ідеться у повідомленні.

Внаслідок зіткнення 49-річний солдат від отриманих травм загинув на місці, а його 26-річного товариша по службі з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували. Ще одному постраждалому військовому надали допомогу на місці.

Зловмиснику слідчі повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Слідчі провели ряд експертиз та зібрали необхідну доказову базу у кримінальному провадженні.

Читайте також: Цьогоріч майже 2,5 тисячі українців загинули у ДТП - Нацполіція

Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт щодо підозрюваного скеровано до Святошинського районного суду для розгляду справи по суті.

Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Укрінформ, у липні водій іномарки на великій швидкості скоїв наїзд на військовослужбовців Нацгвардії, які несли службу на блокпосту в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-