Посадовця Київзеленбуду підозрюють у розтраті ₴300 тисяч на ремонті доріжок в Гідропарку

Посадовця Київзеленбуду підозрюють у розтраті ₴300 тисяч на ремонті доріжок в Гідропарку

Укрінформ
У Києві викрили начальника одного з відділів комунального об’єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень “Київзеленбуд”, недбалість якого завдала збитків державі у 300 тис. грн.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Фейсбуці.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури Києва повідомлено про підозру начальнику відділу супроводження проєктів управління капітальних вкладень Київзеленбуду за фактом неналежного виконання службових обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки інтересам держави (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України).

Читайте також: У Києві затримали посадовця АМКУ, який вимагав хабарі від підприємців

Встановлено, що у грудні 2022 року посадовець підписав акти виконаних робіт за договором про капітальний ремонт дорожньо-стежкової мережі в парку відпочинку “Гідропарк" у Дніпровському районі Києва.

При цьому розрахунки вартості в документах не відповідали вимогам законодавства, у зв’язку з чим інтересам держави завдані збитки на 300 тис. грн.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві колишнього заступника генерального директора комунального підприємства "Плесо" викрили у розтраті коштів, виділених на ремонт і реставрацію гідротехнічної споруди та на розчищення струмка Вершинка у Солом’янському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-