Буревій у Києві повалив та пошкодив понад 780 дерев - КМДА

Буревій у Києві повалив та пошкодив понад 780 дерев - КМДА

Укрінформ
У столиці внаслідок негоди пошкоджено або повалено понад 780 дерев, попри це усі міські дороги наразі проїзні, обмежень руху немає.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передає Укрінформ.

"Через негоду та шквальний вітер у Києві виявлено 294 повалене дерево, 487 – зазнали пошкоджень. У ліквідації наслідків буревію задіяно 34 одиниці техніки та 208 працівників аварійно-диспетчерської служби КО "Київзеленбуд" і бригад КП УЗН районів столиці", - йдеться у повідомленні.

За інформацією КМДА, до аварійно-диспетчерської служби КО "Київзеленбуд" від киян надійшло 97 дзвінків про пошкоджені дерева. Силами КП УЗН, лісопаркових господарств та аварійно-диспетчерської служби КО "Київзеленбуд" ліквідовано наслідки пошкодження або падіння 587 дерев.

Читайте також: У Києві через падіння дерев загинули двоє людей, семеро - поранені

Рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби "Київська служба порятунку" здійснили 24 виїзди для ліквідації наслідків негоди. Зокрема, на 11 локаціях прибрали повалені дерева, на 11 – аварійні металеві конструкції.

Фахівці ГУ ДСНС у Києві відпрацювали 27 виїздів. З них 15 стосувалися повалених дерев, шість – аварійних металоконструкцій.

Читайте також: Негода у Києві пошкодила найбільший прапор України

Також, як поінформували у мерії, за інформацією КП "Київпастранс", громадський транспорт працює в повному обсязі. Пошкодження тролейбусної мережі, зафіксовані в кількох місцях, ліквідовано. Усі дороги проїзні, обмежень руху немає.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-