У Києві через падіння дерев загинули двоє людей, семеро - поранені

У Києві через падіння дерев загинули двоє людей, семеро - поранені

Фото
Укрінформ
У Києві через падіння дерев внаслідок сильного вітру загинули двоє людей.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За його словами, внаслідок падіння дерев в Подільському та Шевченківському районах Києва загинули двоє чоловіків. 

"Через наслідки негоди зі шквальним вітром у столиці вже двоє загиблих - чоловіки віком 65 і 35 років. Семеро мешканців Києва отримали травми й переломи. П’ятьох медики госпіталізували в лікарні столиці. Двом надали допомогу на місці", - додав мер столиці Віталій Кличко у Телеграмі.

В Оболонському районі столиці поривом вітру відірвало частину металевої конструкції зупинки громадського транспорту і травмувало жінку.

Зафіксовані проблеми з електропостачанням у 12 регіонах (понад 780 населених пунктів). Найбільше - у Хмельницькій, Рівненській та Львівській областях. 

Як зазначив міністр, рятувальники борються з наслідками негоди в усіх регіонах держави. Вже розпилено та прибрано близько 100 дерев. 

Читайте також: На Київщині внаслідок буревію без світла залишаються понад 88 тисяч родин

Оперативні групи Державної служби з надзвичайних ситуацій і поліції проводять моніторинг та терміново реагують на повідомлення громадян. 

Як підкреслив Клименко, під час негоди усі вікна будинків необхідно щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні; на вулиці слід триматися якнайдалі від рекламних щитів, ліній електропередачі; у разі сильного вітру варто сховатися у найближчому приміщенні або природному укритті; необхідно уникати перебування поблизу великих дерев, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт.

Як повідомляв Укрінформ, енергетики ДТЕК через негоду переведені у посилений режим роботи у Києві, Київській та Донецькій областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-