У Києві затримали чоловіка, який через суперечку убив 14-річного хлопця

У Києві затримали чоловіка, який через суперечку убив 14-річного хлопця

Фото
Укрінформ
У Києві місцевий житель під час раптового конфлікту убив 14-річного хлопця, завдавши йому удару ножем у груди.

Як передає Укрінформ, про це поліція Києва повідомила у Фейсбуці.

Подія сталася ввечері в неділю, 22 жовтня. На спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів «швидкої допомоги» про те, що поруч із багатоповерхівкою на вулиці Празькій вони констатували смерть неповнолітнього.

За вказаною адресою прибули патрульні поліцейські, дільничні офіцери поліції, слідчо-оперативні групи Дніпровського та Головного управлінь поліції, а також ювенальні поліцейські та кінологи.

Правоохоронці встановили, що дев’ятикласник отримав несумісні із життям травми внаслідок конфлікту з незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Суперечка виникла через зауваження, яке чоловік зробив неповнолітньому. Незнайомець ударив підлітка ножем у груди, після чого залишив місце вчинення злочину. «Швидку» викликали очевидці.

Лікарі близько пів години безуспішно намагалися реанімувати потерпілого.

Правоохоронці розшукали зловмисника за місцем проживання. Ним виявився киянин 1977 року народження. Знаряддя злочину – ніж зі слідами бурого кольору – чоловік попросив сховати свою сусідку.

«Ми вилучили речовий доказ з її квартири та направили на відповідну експертизу. Тіло загиблого також направлено на судово-медичну експертизу для остаточного встановлення причини смерті», – повідомив слідчий.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: У центрі Києва поранили ножем військового - поліція шукає нападників

За фактом вчинення умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України) відкрите кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Вирішується питання про оголошення затриманому підозри й обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Укрінформ, 12 жовтня в Івано-Франківську під час нічного конфлікту біля магазину ударом ножа у груди вбили жінку. Підозру у вчиненні умисного вбивства оголосили 26-річній жительці міста.

Фото: Поліція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-