У Києві запрацював проєкт комплексної психологічної підтримки сімей військових

У Києві запрацював проєкт комплексної психологічної підтримки сімей військових

Фото
Укрінформ
У Києві з 17 жовтня запрацював проєкт комплексної психологічної підтримки родин військовослужбовців.

Як передає Укрінформ, про це заступниця голови Київської міської державної адміністрації Марина Хонда повідомила у Фейсбуці.

«Головна складова – психологічні тренінги, розроблені професіоналами галузі. Вони допоможуть учасникам освоїти дієві стратегії для покращення свого емоційного стану, підвищити стійкість, ефективно впоратися зі стресом та тривогою», - зазначила Хонда.

За її словами, «також передбачені окремі консультації для підлітків, щоб допомогти їм пережити психотравмувальний досвід».

«Крім того, учасники отримають індивідуальні консультації психолога та юридичний супровід», - додала заступниця голови КМДА.

Як порадила Хонда, для того, щоб долучитися до проєкту, потрібно звернутися на міську службу телефону довіри за номером 15-00.

Читайте також: Ляшко: 90% українців мають хоча б один симптом, який свідчить про потребу психологічної допомоги

«Після цього ви потрапите на консультацію, під час якої спеціалісти визначать, вам потрібна групова чи індивідуальна робота», - зазначила Хонда.

За її словами, «важливо пам’ятати: те, що працює для однієї сім’ї, може не працювати для іншої. Фахівці підходитимуть до кожного члена родини з урахуванням досвіду, індивідуальних потреб та емоційного стану».

Як повідомляв Укрінформ, Міжнародна організація з міграції в Україні, Міністерство у справах ветеранів і агенція plusone social impact започаткували інформаційну кампанію про важливість підтримки ветеранів, їхніх родин та близьких загиблих військових.

Фото: Марина Хонда, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-