У Києві викрили групу підлітків, які обкрадали могили воїнів

У Києві викрили групу підлітків, які обкрадали могили воїнів

Фото
Укрінформ
Ювенальні поліцейські Києва викрили групу неповнолітніх, які обкрадали могили полеглих героїв.

Про це поліція Києва повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

До поліції звернулась киянка із повідомленням про конфліктну ситуацію з неповнолітніми на Берковецькому кладовищі. Жінка розповіла, що, відвідуючи могилу свого чоловіка, який загинув на війні, вона бачила двох школярок, які обкрадали могили інших військовослужбовців. Заявниця зробила дітям зауваження, але ті у відповідь їй нагрубили.

Читайте також: В Одесі затримали чоловіка за наругу над українським прапором

На місці до поліції звернулись багато людей із аналогічними скаргами. Навідуючись до могил своїх близьких, люди часто спостерігали, як декілька малолітніх порушників забирають з могил прапори, браслети, шеврони, нашивки, квіти та інші речі.

Правоохоронці встановили вісьмох порушників – це хлопці та дівчата 2010 та 2011 років народження. Усіх разом з батьками доставили до відділу поліції для проведення виховної роботи та складання адміністративних матеріалів.

На батьків склали адміністративні матеріали за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення - неналежне виховання дітей.

Викрадені речі, які вдалось розшукати, будуть повернуті родичам загиблих військових.

У поліції запевнили, що жорстко реагуватимуть на будь-які спроби неповаги до полеглих героїв України і вживатимуть всіх заходів для притягнення винних осіб до відповідальності.

Читайте також: У Львові жінці винесли вирок за наругу на пам’ятником Бандері

Як повідомляв Укрінформ, у Києві правоохоронці затримали двох сестер, які влаштували танці на могилах загиблих військовослужбовців на Лісовому кладовищі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-