Кличко бере участь у Вестфальській мирній конференції

Кличко бере участь у Вестфальській мирній конференції

Фото
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко бере участь у Вестфальській мирній конференції, що відбувається в Мюнстері.

Як передає Укрінформ, про це мер столиці повідомив у Телеграмі.

“Разом з міністром оборони Німеччини Борисом Пісторіусом та іншими політиками Німеччини й країн ЄС беру участь у Вестфальській мирній конференції, що відбувається в Мюнстері”, - написав Кличко.

Він зазначив, що захід присвячений 375-й річниці Вестфальського миру - одній з основоположних подій в європейській історії, з якою повʼязують також становлення таких головних принципів сучасних міжнародних відносин, як непорушність кордонів та невтручання у внутрішні справи інших країн.

Міський голова поінформував, що сторони обговорюватимуть, зокрема, важливість України в геополітичних змінах, передумови миру, за який бʼється Україна, та роль у цьому підтримки Німеччини й Європи.

“Борис Пісторіус наголосив, що підтримка української боротьби триватиме, бо Німеччина розуміє, що українці героїчно захищають не тільки свою землю, а й мир в усій Європі”, - підкреслив мер.

Читайте також: Брати Клички зустрілися в Берліні з Урсулою фон дер Ляєн

Як повідомляв Укрінформ, Київський міський голова Віталій Кличко та його брат Володимир зустрілися в Берліні з головою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-