У Києві понад сто котелень забезпечили можливістю підключення до генераторів

У Києві понад сто котелень забезпечили можливістю підключення до генераторів

Укрінформ
У Києві понад сто котелень забезпечили можливістю оперативного підключення до генераторів у разі перебоїв із електропостачанням.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська державна адміністрація повідомила з посиланням на заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

Як повідомляється, комунальні служби Києва не припиняють виконувати підготовчі роботи для стабільного проходження опалювального сезону. На сьогодні виконані гідравлічні випробування теплових мереж міста і триває ліквідація виявлених пошкоджень, а також проводяться випробування на джерелах теплопостачання.

“Частина енергетичного обладнання була зруйнована (минулої зими), проте наразі триває процес відновлення, і він непростий. Проте, необхідний ремонт об’єктів критичної інфраструктури відбувається”, – Пантелеєв.

Читайте також: В КМДА розповіли про підготовку столиці до опалювального сезону

Він зауважив, що місто формує арсенал альтернативних джерел живлення на тих об’єктах, де дозволяє потужність. Наприклад, понад дві третини котелень “Київтеплоенерго” забезпечило генераторами, тому при вимкненні світла вони продовжуватимуть працювати і давати тепло будинкам, що до них підключені.

Читайте також: ООН збирає гроші донорів на підтримку України в зимовий період

Як повідомляв Укрінформ, у Києві станом на 31 серпня виконані понад 90% гідравлічних випробувань теплових мереж і джерел, виявлені і ліквідовані понад дві тисячі пошкоджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-