Київ підписав меморандум про підтримку підприємців-ветеранів АТО

Київ підписав меморандум про підтримку підприємців-ветеранів АТО

Укрінформ
У столичній мерії відбулося підписання меморандуму з громадською організацією "Асоціація підприємців-ветеранів АТО" щодо підтримки ветеранів, які хочуть розпочати й розвивати у Києві свій бізнес.

Про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"У межах нашої співпраці кияни-ветерани отримають необхідні знання, інформацію та актуальні навички для відкриття власного бізнесу. А також фінансову та консультативну підтримку з питань можливих джерел фінансування, юридичних питань, щодо корисних сервісів та захисту проєктів", – зазначив мер.

Читайте також: Навчання у столичних школах триватиме з 1 вересня до 31 травня - КМДА

За його даними, цьогоріч асоціація планує залучити і профінансувати бізнес киян-ветеранів на загальну суму 10 млн гривень, до кінця 3-го кварталу 2024 року – на суму 50 млн гривень.

Як зауважив Кличко, відкриття власного бізнесу може бути однією з можливостей для ветеранів реалізувати себе після повернення з фронту та знайти своє місце у цивільному житті.

Мер запевнив, що столична влада всебічно допоможе ветеранам реалізувати свій потенціал і долучитися до відновлення Києва.

Читайте також: У КМДА заявили про стратегічне значення мостів Метро і Патона для столиці

Участь у підписанні меморандуму від "Асоціації підприємців-ветеранів АТО" узяв її очільник – ветеран і молодший лейтенант Національної гвардії України Сергій Позняк, який є засновником фінансових компаній FinStream та Cronvest й очолює наглядову раду інвестиційного фонду.

Як повідомляв Укрінформ, у межах одинадцятої в 2023 році хвилі програми "Власна справа" понад 300 українців отримають мікрогранти на старт чи розвиток свого бізнесу. Серед отримувачів мікрогрантів – 20 учасників бойових дій і 21 дружина військового.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-