У Києві заборонили недержавні масові заходи 23 та 24 серпня

У Києві заборонили недержавні масові заходи 23 та 24 серпня

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко доручив своїм заступникам й очільникам районних державних адміністрацій не допускати проведення в столиці недержавних масових заходів 23 та 24 серпня.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі.

"Оскільки, з міркувань безпеки, місто не планує масових заходів до Дня Незалежності України, видав окреме доручення заступникам голови КМДА, головам столичних райдержадміністрацій не допускати погодження проведення недержавних масових заходів релігійного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру на території столиці 23 та 24 серпня", – зазначив мер. 

Також Кличко звернувся до керівників Головних управлінь Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві з проханням вжити додаткових заходів для охорони громадського порядку і безпеки учасників святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності, запланованих на державному рівні.

Читайте також: На Хрещатику готують виставку пошкодженої ворожої техніки

Усіх киян і гостей столиці мер закликає в ці дні бути максимально уважними та обережними і не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві на державному рівні планується провести на День Незалежності виставку зразків пошкодженої російської техніки. Міська влада масових святкових заходів на цей день не планує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-