Київ отримав 11 спецавтомобілів для перевезення людей з інвалідністю

Київ отримав 11 спецавтомобілів для перевезення людей з інвалідністю

Фото, відео
Укрінформ
Київський міський територіальний центр соціального обслуговування отримав 11 спеціалізованих автомобілів для перевезення людей з інвалідністю.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

Київ отримав 11 спецавтомобілів для перевезення людей з інвалідністю / Фото: kyivcity.gov.ua

За словами Кличка, який узяв участь у переданні машин, вони оснащені необхідними механізмами та спеціальними місцями для комфортного перевезення людей з інвалідністю.

Міський голова наголосив, що потреба у спецавтомобілях постійно зростає, зокрема через збільшення кількості захисників, які отримали інвалідність.

"Востаннє автопарк Київського міського терцентру соціального обслуговування оновлювали у 2016 році. Досі у відділенні працювали 25 автомобілів, які щодня здійснюють близько 200 перевезень. 5 старих авто спишуть, оскільки вони вже не підлягають ремонту", - зазначив Кличко.

Читайте також: У Києві ввели в експлуатацію перші 37 квартир для тимчасового проживання переселенців

Він додав, що транспортне відділення надає послуги в межах Києва підопічним терцентру, аби вони могли дістатись до лікувальних та реабілітаційних закладів, культурних і спортивних заходів, відвідати адміністративні установи.

Як повідомляв Укрінформ, Київ отримав від Австрійської Республіки партію тактичних аптечок для військових, склад яких відповідає стандартам НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-