Суд арештував водія, який у Києві на блокпосту збив військових

Суд арештував водія, який у Києві на блокпосту збив військових

Оновлено
Укрінформ
Суд обрав запобіжний захід 23-річному водію, який на блокпосту збив військових – тримання під вартою без можливості внесення застави.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

За клопотанням Київської міської прокуратури взято під варту на два місяці без права внесення застави водія автомобіля Volkswagen, який 25 липня, вчинив смертельну ДТП, в результаті якої один військовослужбовець загинув, а іншого госпіталізовано з травмами.

Як повідомлялось раніше, водій автомобіля Volkswagen, рухаючись по проспекту Берестейському в період дії комендантської години, здійснив наїзд на військовослужбовців Національної гвардії України, які несли службу на блокпосту.

Внаслідок ДТП один військовий від отриманих травм помер. Інший - госпіталізований у важкому стані. Крім того, водій протаранив автомобіль, в якому перебував військовослужбовець. Він отримав легкі тілесні ушкодження, лікарі надали йому допомогу.

Читайте також: ВРП продовжила відсторонення судді Тандира, який збив нацгвардійця на блокпосту

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

26 липня Шевченківський районний суд Києва обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Як повідомляв Укрінформ, водій іномарки на великій швидкості скоїв наїзд на військовослужбовців Нацгвардії, які несли службу на блокпосту в Києві.

Правоохоронці провели огляд водія на стан сп’яніння за допомогою приладу "Драгер", який не виявив алкоголю в його організмі, втім подальші експертизи встановлять, чи перебував водій під дією наркотиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-